Sport

Nu au mai avut loc de „U” și CFR! Sănătatea Cluj, EXILATĂ din oraș. Unde vor juca „virușii”?

„Virușii verzi” vor debuta în noul sezon al Ligii a 3-a pe o arenă din afara municipiului Cluj-Napoca.

Nu au mai avut loc de „U” și CFR! Sănătatea Cluj, EXILATĂ din oraș Nu au mai avut loc de „U” și CFR! Sănătatea Cluj, EXILATĂ din oraș

 

 


După ce de-a lungul anilor și-au disputat partidele de pe teren propriu fie în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, fie pe Stadionul „Clujana”, ori, cu precădere, baza sportivă din Someșeni, Sănătatea Cluj, echipă fondată în 1986, va fi nevoită să joace la 25 de kilometri de „casă”, tocmai în comuna Jucu.

 


„Virușii verzi” au încetat pe cale amiabilă colaborarea cu Școala de Fotbal „Ardealul”, care a ajuns la un acord cu CFR Cluj, astfel că au fost nevoiți să își găsească o nouă „casă”. Problemele legate de găsirea unui teren pentru antrenamente și meciuri au fost confirmate de managerul echipei, Marius Semeniuc.

Manager Sănătatea Cluj: „Am impresia că suntem la mijloc între U și CFR!”

„Am căutat în oraşul nostru frumos, dar nu am găsit înţelegere. Am impresia că suntem la mijloc între «U» şi CFR, care au bani suficienţi să plătească sumele pe terenurile din Cluj. Noi, neavând fonduri alocate, suntem la mijloc şi nu avem ce să închiriem. Am încercat variante mai apropiate, dar nu am reuşit, iar cei de la Jucu sunt deschişi”, a spus Semeniuc, pentru cjsport.ro.


„Aproape toţi jucătorii de anul trecut vor continua la echipă, cu excepţia lui Dan Roman, care a lăsat fotbalul pentru o carieră în IT. Avem şi câţiva jucători tineri în probe şi asta e foarte important. Că aceşti copii ne caută, asta e de reţinut”, a completat team-managerul Sănătății Cluj.

Doar 73.000 de lei a primit Clubul Sportiv Sănătatea Servicii Publice din partea Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în urma alocărilor de fonduri nerambursabile pentru structurile sportive, la începutul lunii iulie. În schimb, în conturile clubului Universitatea Cluj au intrat 2,8 milioane de lei.


CITEȘTE ȘI:

Suporterii AU DECIS între CFR și „U”. SURPRIZĂ! Care este cea mai iubită echipă din Cluj?


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter