Sport

START Smida 2020. Cum te poți înscrie și cum vei primi kit-ul de concurs

START Smida 2020. Pandemia de coronavirus schimbă modul de desfășurare și organizare a cursei din Apuseni.

START Smida 2020. Cum te poți înscrie și cum vei primi kit-ul de concurs START Smida 2020. Cum te poți înscrie și cum vei primi kit-ul de concurs

 

 


Concurenții care doresc să se înscrie la START Smida 2020 o pot face aici. Organizatorii au pus la dispoziție trei curse de 26 de kilometri, 11 kilometri și o cursă pentru copii.

 


- Program predare kituri (Cabana Parcului Natural Apuseni, Smida)

- Sâmbătă, 15 august, interval orar 14:00-18:30
- Duminică, 16 august, interval orar 07:00-09:30


START SMIDA (Smida Trail, Adventure Run in Transylvania) este o competiție de alergare montană care se desfășoară în Parcul Natural Apuseni, Transilvania. Întrecerea va avea loc în perioada 15-16 august 2020 la Cătun Smida (Parcul Natural Apuseni), comuna Beliș,  județul Cluj. Competiția aflată la a treia ediție crează o simbioză între iubitorii de natură, sport, cultură și distracție.

Clasamentul pentru Smida Trail Run și Adventure Run se stabilește pe categoriile Open, feminin și masculin. Se premiază primii 5 clasați Open la Smida Trail Run (26km) și primii 3 clasați Open la Adventure Run (11km). Se premiază primii 3 clasați la categorie de vârstă la Smida Trail Run.


Cei care doresc să se înscrie pot consulta platform online http://atleticcluj.ro/events/start/ pentru mai multe detalii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter