Sport

Start la înscrieri pentru Smida Trail, Adventure Run in Transylvania

Amatorii de alergări se pot înscrie la Smida Trail, Adventure Run in Transylvania.

Start la înscrieri pentru Smida Trail, Adventure Run in Transylvania Start la înscrieri pentru Smida Trail, Adventure Run in Transylvania

 

 


Clubul Sportiv Atletic Cluj organizează, în parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni R.A. (APNA), Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, Federația Română de Atletism, Primăria Beliș și Fundația Pentru Colaborare Internațională, competiția START SMIDA (Smida Trail, Adventure Run in Transylvania).

 


START SMIDA (Smida Trail, Adventure Run in Transylvania) este o competiție de alergare montană care se desfășoară în Parcul Natural Apuseni, Transilvania. Întrecerea va avea loc în perioada 15-16 august 2020 la Cătun Smida (Parcul Natural Apuseni), comuna Beliș,  județul Cluj. Competiția aflată la a treia ediție crează o simbioză între iubitorii de natură, sport, cultură și distracție.

START SMIDA este o oportunitate excelentă pentru concurenți, familiile și prietenii lor pentru a petrece împreună o zi de vară sau chiar o mini vacantă la munte, de a se relaxa, de a profita din plin de aerul oxigenat din Parcul Natural Apuseni și de a face mișcare.

Cursele sunt împărțite în trei categorii; Smida Trail Run (26 km), Adventure Run (11 km), Kids Run (urmează să fie stabilit). Întrecerile sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator. Toate categoriile de vârstă vor avea același start.


Clasamentul pentru Smida Trail Run și Adventure Run se stabilește pe categoriile Open, feminin și masculin. Se premiază primii 5 clasați Open la Smida Trail Run (26km) și primii 3 clasați Open la Adventure Run (11km). Se premiază primii 3 clasați la categorie de vârstă la Smida Trail Run.

Cei care doresc să se înscrie pot consulta platform online http://atleticcluj.ro/events/start/ pentru mai multe detalii.

Evenimentul este realizat cu ajutorul unor sponsori precum: Decathlon Romania - Sponsor Tehnic, Logiscool Cluj - Sponsor Kids Run, Tchibo Coffee Service Shop, Livada - Restaurant & Music Lounge - Sponsor Gulaș Energy, AquaVia, Farmacia Viva, Editura Seneca Lucius Annaeus, Trucuri Pentru Frumusete,
Podgoria Silvania, Exsteel Engineering, Laboratoarele PlantExtrakt.


Monitorul de Cluj, Cluj.com sau I Like Cluj vor fi partenerii media care vor susține evenimentul.

CITEȘTE ȘI:


 

Clubul Atletic Cluj organizează Survival Challenge Run la finalul săptămânii

 

 

 

abonare newsletter