Sport

Medalia de campion și trofeul au ajuns la Dan Petrescu! Prima poză cu antrenorul lui CFR Cluj. FOTO

Dan Petrescu a primit medalia de campion și trofeul acordat câștigătoarei Ligii 1.

Dan Petrescu, alături de titlul de campion. Sursă foto: Fanatik Dan Petrescu, alături de titlul de campion. Sursă foto: Fanatik

 

 


Dan Petrescu mai are de stat în izolare la domiciliu până joi, dar nu a mai avut răbdare să meargă la sediul clubului pentru a primi medalia de campion și trofeul, astfel încât a cerut să-i fie aduse acasă.

Fanatik.Ro a obținut prima poză cu Dan Petrescu și trofeul acordat câștigătoarei Ligii 1, sezonul 2019/2020. „Buruscul” a fost infectat cu coronavirus și nu a putut participa la ultimele trei meciuri, însă cu toate astea aportul său a fost unul extrem de important în succesele obținute cu FC Botoșani, FCSB și Universitatea Craiova.


Dan Petrescu se simte bine

Dan Petrescu apare în poză zâmbitor și fericit după al treilea titlu consecutiv obținut cu CFR Cluj. Starea de sănătate a lui Petrescu a fost un mister în ultimele două săptămâni după ce antrenorul a decis să nu apară în presă sau pe rețelele de socializare.

Dan Petrescu este omul-trofeu în Liga 1, având nu mai puțin de 4 titluri câștigate: unul cu Unirea Urziceni și 3 consecutive cu CFR Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter