monitorulcj.ro Menu
Sport

Jucătorii lui CFR Cluj nu vor să se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova! Bogdan Mara, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ

Bogdan Mara a anunțat că jucătorii lui CFR Cluj nu vor să intre pe teren în meciul cu Universitatea Craiova.

Jucătorii lui CFR Cluj nu vor să se prezinte la meciul cu Universitatea Craiova! Bogdan Mara, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ

 

 


Bogdan Mara, directorul sprortiv de la CFR Cluj, a aruncat bomba înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Mara a anunțat că echipa ar putea să nu intre pe teren, deoarece adversarii nu s-au testat în ultimele 10 zile.

 


„Să vedem dacă se va disputa această finală. Toată echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci. Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă și le e frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei.", a declarat Bogdan Mara, la ProX.

Mara a pus tunurile și pe DSP Dolj

Directorul sportiv al clujenilor a fost extrem de supărat pe modul în care DSP Dolj a tratat cazurile de coronavirus de la Universitatea Craiova.


„Faptul că la Craiova au fost descoperite trei cazuri de COVID și trei cazuri care au foarte mare legătură cu echipa. Vorbim de preparator fizic, de antrenor secund, de team manager. Protocolul a stabilit că în cazul unui caz de COVID, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa cum a fost la CFR, la Dinamo, Petrolul, Botoșani, Astra. Toate aceste echipe, DSP-urile din orașele respective au respectat acest protocol și nu le-au dat dreptul să se antreneze. Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm și am retestat 10 zile.  Ultima testare a fost pe 24 iulie. Suntem în 3 august. Socotiți câte zile sunt. Conform prtocolului trebuiau testați la 7 zile și să vedem rezultatele. Craiova e în altă țară, nu e în România? Acest protocol e clar, e stabilit de Ministerul Sănătății, FRF, LPF. Echipele trebuie testate la 7 zile. Cum se poate ca DSP Dolj să dea o altă adresă și să le dea drept imediat de antrenament, în care să se spună că acele cazuri nu legătură cu echipa? ”, a tunat Bogdan Mara.

Fotbaliștii de la CFR Cluj vor ca Universitatea Craiova să își testeze jucătorii înaintea meciului care va decide titlul în sezonul 2019/2020 în Liga 1.


Gândiți-vă prin ce traume au trăit jucătorii noștri, cât au stat prin spitale. Am făcut 3 testări și au ieșit negativ cei 12. Ne e frică să intrăm în contact cu cei de la Craiova. Nu ne-au arătat că sunt testați la zi și nu există niciun risc. Ei au motivat că nu joacă contra celor de la Astra pentru că le e frică să intre în contact. Noi spunem același lucru. Luăm în calcul să facem plângere penală împotriva DSP Dolj, s-au încălcat niște lucruri evidente. Nu poate DSP Dolj să fie altfel decât DSP-urile din toată țara. Ei, la 2 zile după cazurile de COVID, au jucat, s-au antrenat normal. Deci nu poți spune că preparatorul fizic sau antrenorul secund nu e în contact cu echipa.", a mai spus Bogdan Mara.

CITEȘTE ȘI:


Argumentele pentru care CFR va câștiga „finala” cu Craiova. Clujul, în fața unei performanțe RARE!

 

 

Suporterii AU DECIS între CFR și „U”. SURPRIZĂ! Care este cea mai iubită echipă din Cluj?