Sport

Sezonul din Liga 1 nu se îngheață! Când s-ar putea juca CFR Cluj - FC Botoșani

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat în repetate rânduri că Liga 1 nu se va întrerupe, iar sezonul trebuie încheiat pe teren în ciuda faptului că au apărute numeroase cazuri de coronavirus la CFR Cluj și Dinamo.

Sezonul din Liga 1 nu se îngheață! Când s-ar putea juca CFR Cluj - FC Botoșani Sezonul din Liga 1 nu se îngheață! Când s-ar putea juca CFR Cluj - FC Botoșani

CFR Cluj continuă lupta la locul 1 cu Universitatea Craiova, iar campioana României trebuie să câștige tot până la finalul sezonului pentru a fi sigură de titlu.

Din păcate, meciurile clujenilor cu FCSB și FC Botoșani au fost amânate din cauza numărului mare de infectări din lotul lui CFR, însă lucrurile par să revină pe un făgaș normal în trupa ardeleană.


LPF vrea să programeze CFR Cluj - FC Botoșani marți

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a dat mai multe amănunte referitoare la amânarea partidei CFR Cluj – FC Botoșani și când ar putea fi reprogramată aceasta.

„Cei de la CFR vor fi testați pe 28 iulie. Am putea să programăm meciul cu Botoșani pe 28 seara, ca să câștigăm timp, dar scenariul acesta presupune acordul scris al celor de la CFR că, dacă meciul nu se dispută și Botoșaniul face deplasarea degeaba, să plătească ei toate cheltuielile adversarilor cu drumul și cazarea. Dacă s-ar juca așa, marți ar fi meciul cu Botoșani, vineri cu FCSB, luni cu Craiova”, a declarat Justin Ștefan la Telekomsport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter