Sport

CFR Cluj încă poate alinia un prim 11 solid! Cine sunt jucătorii care nu s-au infectat şi pot juca cu FCSB

Situaţia la CFR Cluj este extrem de gravă, fiind cea mai afectată formaţie din Liga 1 de coronavirus, dar cu toate astea trupa din Gruia încă poate alinia un prim 11 solid.

CFR Cluj încă poate alinia un prim 11 solid! Cine sunt jucătorii care nu s-au infectat şi pot juca cu FCSB CFR Cluj încă poate alinia un prim 11 solid! Cine sunt jucătorii care nu s-au infectat şi pot juca cu FCSB

CFR Cluj şi-a amânat meciul cu FCSB din etapa precedentă, iar jocul cu FC Botoşani care ar trebui să se joace în weekend nu va avea nici el loc la data stabilită. Formaţia antrenată de Dan Petrescu aşteaptă o decizie din partea celor de la DSP, fiind şanse mari ca echipa să intre în carantină 14 zile.

LPF a cerut la UEFA posibilitatea ca Liga 1 să fie prelungită cu câteva zile, însă forul european a anunţat că nu acceptă solicitarea şi toate campionatele trebuie încheiate până la data de 2 august.


CFR Cluj ar putea alinia un prim 11 decent în acest context

Dan Petrescu a cerut în prima parte a sezonului un număr mare de jucători, iar conducerea echipei s-a conformat. Astfel, Petrescu a avut mari probleme pentru a gestiona lotul în finalul sezonului, însă acest lucru ar putea aduce în cele din urmă titlul în Gruia.

Având un lot foarte numeros, dintre jucătorii care nu au fost testaţi pozitiv, CFR Cluj încă mai poate alinia un prim 11: Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Chipciu, Bordeianu, Fica - Deac, Rondon, Costache.


Probleme mari pe banca tehnică

Dacă în teren situaţia arată cât de cât bine, pe banca tehnică e jale la CFR Cluj. Dan Petrescu, dar şi mai mulţi antrenori secunzi au fost depistaţi pozitiv la testele pentru coronavirus.

Citeşte şi:


CFR Cluj a ajuns la 26 de cazuri de COVID-19. Care sunt ultimele nume depistate pozitiv

 

CFR Cluj II se retrage din campionat! Trupa din Gruia, obligată să renunțe din cauza pandemiei de coronavirus

 


 

abonare newsletter