Sport

Laurentiu Rus a semnat cu Universitatea Cluj! Fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus

Laurențiu Rus, ultima dată la CSM Reșit, a semnat cu Universitatea Cluj.

Laurentiu Rus a semnat cu Universitatea Cluj! Fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus Laurentiu Rus a semnat cu Universitatea Cluj! Fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus

Mijlocașul crescut de FC Universitatea Cluj, Laurențiu Rus se întoarce la clubul care l-a format. După ce și-a petrecut perioada junioratului în tricoul alb-negru, în 2004, la vârsta de 19 ani, mijlocașul clujean părăsea echipa Universității și se alătura grupării Liberty Salonta, formație ce evolua atunci în al doilea eșalon fotbalistic.

Ulterior, Rus a mai trecut pe la Dinamo, FC Voluntari, Poli Iași, dar și pe la CFR Cluj. Laurențiu Rus a fost convocat și pentru o acțiune a echipei naționale, pe 4 martie 2014 acesta făcând parte din lotul selecționat de Victor Pițurcă pentru amicalul împotriva Argentinei lui Lionel Messi, jocul de pe Național Arena încheindu-se cu o remiză albă.


 „Sunt încântat de revenirea acasă, la Universitatea Cluj. Aștept să începem pregătirea pentru noul sezon și sper ca împreună să realizăm lucruri frumoase. E un sentiment special pentru că voi juca în fața galeriei din care făceam parte atunci când eram junior.”, a declarat Rus la prezentarea oficială.

Jucătorii de la Universitatea Cluj, testați de coronavirus

O parte din jucătorii și membrii staff-ului Universității au realizat astăzi testul obligatoriu împotriva COVID-19. Luni vor fi testați și ceilați jucători. Fotbaliștii Universității vor relua pregătirea cu ședințe de antrenament adaptate la contextul actual, având în vedere protocolul medical adoptat de Comitetul de Urgență al FRF.


Citește și:

Urmează o nouă PRIVATIZARE la „U” Cluj? Emil Boc: „Să nu vină CIORLIGARI, brandul nu își permite să fie MURDĂRIT cu nimicuri!”

 


„U” Cluj face primul transfer! Un fotbalist trecut pe la Dinamo a semnat cu „Șepcile Roșii”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter