Sport

Probleme la CFR Cluj! Doi oameni importanți ar putea să fie demiși

Campioana CFR Cluj trece prin momente complicate, iar doi dintre oficialii clubului ar putea fi îndepărtați de patronul Neluțu Varga.

Probleme la CFR Cluj! Doi oameni importanți ar putea să fie demiși Probleme la CFR Cluj! Doi oameni importanți ar putea să fie demiși

Patronul echipei ardelene, Neluțu Varga, intenționează să-i pună pe liber pe directorul sportiv Bogdan Mara și pe directorul departamentului de scouting, Marius Bilașco.

Pe perioada stării de urgență, generată de pandemia de coronavirus, patronul CFR-ului, Neluțu Varga, a fost mult mai prezent în viața echipei. Omul de afaceri și-a petrecut cel puțin două zile din săptămână la sediul clubului, ceea ce nu făcea în trecut.


Astfel, a avut posibilitatea de a afla detalii despre activitatea angajaților, iar unele informații nu i-au căzut prea bine celui care deține puterea la campioana României. Cum ar fi transferul unor jucători care au generat costuri nejustificate.

Un exemplu edificator este cel al lui Pelayo Novo. Mijlocașul spaniol a semnat cu CFR în vara lui 2017, când a și încasat o primă de instalare. Pelayo nu a apucat să debuteze pentru clujeni fiindcă după nici două luni Dan Petrescu a renunțat la serviciile sale, iar pentru a rupe contractul cu Pelayo oficialii echipei clujene au fost nevoiți să-i plătească acestuia despăgubiri.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter