Sport

CFR Cluj, gata de reluarea campionatului! Probleme mari pentru Dan Petrescu

CFR Cluj este gata de reluarea campionatului după ce jucătorii au fost testaţi de trei ori pentru coronavirus.

CFR Cluj, gata de reluarea campionatului! Probleme mari pentru Dan Petrescu CFR Cluj, gata de reluarea campionatului! Probleme mari pentru Dan Petrescu

Trupa pregătită de Dan Petrescu a intrat în izolare într-un hotel de lux din Cluj-Napoca, însă nu toată lumea este nemulţumită.

Condițiile de cantonament sunt extrem de dure. Jucătorii stau singuri în camere acolo unde primesc şi mâncare, pentru că nu vor putea folosi restaurantul hotelului, nici dacă ar respecta regulile de distanțare. În plus, fotbaliştii din Gruia nu se vor mai putea aduna pentru deja celebrele camionate de FIFA 20 din cadrul echipei.


Campionii României se vor antrena la baza Napoca, acolo unde sunt pregătite două terenuri. La şedinţele de antrenament vor fi câte 4 jucători, iar transportul la baza sportivă va fi făcut cu două autocare.

Momentan în Liga 1 doar portughezul Ricardinho de la FC Voluntari a fost depistat pozitiv la virusul Sars-CoV-2, dar şi la el s-a infirmat după a doua testare. Fotbaliştii de la CFR au făcut trei teste de la revenirea la Cluj, însă până acum au primit răspuns doar la prima testare.


Banii, marea problemă

Conducerea lui CFR Cluj nu a plătit salariile pe luna aprilie, iar mai multe voci spun că jucătorii ar fi primit anexe prin care sunt anunţati că drepturile nu vor mai fi achitate pentru luna aprilie, dar şi pentru mai.  Cei mai supăraţi sunt stranierii care sunt dezamăgiţi de modul în care a ales conducerea să gestioneze această perioadă dificilă.

Ţucudean are bagajele făcute

George Țucudean, golgheterul lui CFR Cluj din ultimele sezoane, va pleca la finalul sezonului de la CFR Cluj. Vârful din Gruia se pare că s-a înțeles cu Universitatea Craiova și va juca pentru echipa din Bănie în următorul sezon. Țucudean devine jucător liber de contract după 30 iunie, fiind una dintre cele mai mari pierderi pentru CFR Cluj.


Dan Petrescu a dat de înțeles încă de săptămâna trecută că fostul jucător de la FCSB sau Dinamo nu va mai juca pentru CFR.

"Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua. El termină contractul în vară, totul depinde de el. De ce vrea să facă", spunea Dan Petrescu, la Digi Sport Special.


Țucudean și-a început cariera la UTA și a fost cumpărat de Dinamo în 2010. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul, iar din ianuarie 2018 a fost cumpărat de CFR Cluj.

Dacă totul merge conform planului, Liga 1 se va relua în weekend-ul 13-14 iunie. Actualul sezon, dar și Cupa României, vor trebui finalizate până la 20 iulie, dată la care vor trebui comunicate la UEFA echipele participante în cupele europene, în sezonul viitor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter