Sport

Transfer de Champions League la CFR Cluj! Unul dintre cei mai apreciaţi internaţionali români, dorit în Gruia

CFR Cluj este pregătită să atace din nou grupele Champions League, iar Dan Petrescu vrea întăriri serioase.

Transfer de Champions League la CFR Cluj! Unul dintre cei mai apreciaţi internaţionali români, la un pas de Gruia Transfer de Champions League la CFR Cluj! Unul dintre cei mai apreciaţi internaţionali români, la un pas de Gruia

Șefii lui CFR Cluj se pregătesc deja de o nouă aventură în cupele europene, iar Dan Petrescu și-a fixat ca țintă principală în următoarea perioadă de mercato un jucător român. „Buruscul” îl vrea pe Nicolae Stanciu, jucătorul celor de la Slavia Praga și unul dintre cei mai importanți internaționali români.

Stanciu a fost crescut la juniorii celor de la Apulum Alba Iulia și ulterior transferat de FC Vaslui și FCSB. Mijlocașul a impresionat în campionatul românesc, iar ulterior a fost transferat de Anderlecht. Românul a făcut un prim sezon excelent în Belgia, însă schimbarea antrenorului avea să îl trimită pe banca de rezervă, iar ulterior să fie transferat.


Dan Petrescu, impresionat de capacitatea de efort a lui Stanciu

Principalul motiv pentru care Dan Petrescu îl vrea pe Nicolae Stanciu este legat strict de capacitate de efort a românului. Stanciu a evoluat cu Slavia Praga la Cluj în play-off-ul Champions League, iar ulterior a ajuns în faza grupelor. Internaționalul român a fost constant în topul jucătorilor cu cei mai mulți kilometri alergați în meciurile echipei sale.

Stanciu, atras la Cluj de Alex Chipciu

Alexandru Chipciu și Nicoale Stanciu au fost colegi la FCSB, Anderlecht și Slavia Praga, iar cei doi ar putea să lucreze din nou la CFR Cluj. De altfel, Stanciu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj și nu excludea un transfer în Gruia la începutul lunii martie. 


„Sper ca Alexandru Chipciu să fie bine și să câștige din nou campionatul! Sincer, da, și eu aș alege CFR Cluj. Am vorbit cu Alex înainte ca el să ajungă acolo, dar nu cred că l-am influențat cu ceva. Atunci când mi-a cerut părerea, și eu i-am zis că aș alege CFR-ul”, a spus Stanciu pe 5 aprilie.

Prețul lui Stanciu este marele obstacol

Slavia Praga a plătit 4 milioane pentru aducerea lui Nicolae Stanciu de la Al Ahli la începutul lui 2019, iar cehii nu vor să iasă pe minus cu transferul mijlocașului român. Stanciu a fost titluar în toate cele șase meciuri disputate de Slavia Praga în actuala ediție a Ligii Campionilor, fiind un titular constant și în campionat, acolo unde Slavia Praga domină

Ultimele Stiri
abonare newsletter