Sport

Probleme în Gruia ? Un nou nume important vrea să plece de la CFR Cluj

Incertitudinea planează asupra reluării campionatului de fotbal din România, iar acest lucru dă idei conducătorilor.

Un nou nume important vrea să plece de la CFR Cluj Un nou nume important vrea să plece de la CFR Cluj

Marian Copilu, preşedintele campioanei României, ar putea pleca de la CFR Cluj la finalul sezonului, conform unor informaţii oferite de Fanatik.

Oficialul din Gruia este cunoscut ca una dintre vocile importante din clubul ardelean şi este considerat de mulţi principalul artizan pentru succesul din ultimii ani. Copilu a gestionat aducerea lui Dan Petrescu şi transferul mai multor jucători de bază, inclusiv cel al lui Giedrius Arlauskis.


Omul de afaceri s-a implicat tot mai puţin în viaţa echipei şi sunt semne că n-ar vrea să mai continue. Copilu este tentat de o plecare la Universitatea Craiova, însă nu e exclusă şi varianta Dinamo în cazul în care vânzarea clubului din Capitală se va realiza în următoarele luni.

Marian Copilu s-a refăcut remarcat la Unirea Urziceni, echipă alături de care a reuşit să câştige titlul de campion al României şi să realizeze o performanţă excelentă în Liga Campionilor. Oficialul s-a împrietenit la Urizceni cu Bogdan Mara, Dan Petrescu şi Arlauskis, toţi fiind cooptaţi rapid de CFR Cluj după ce Neluţu Varga a decis să îi acorde putere lui Marian Copilu.


Arlauskis la pachet cu Marian Copilu

Portarul lituanian îşi încheie contractul la finalul sezonului la CFR Cluj şi a declarat în repetate rânduri că viitorul său depinde de ceea ce va face Marian Copilu.

„Orice e posibil. Pentru mine contează multe chestii. Eu mă gândesc un pic diferit şi sunt un pic cam nebun în privinţa a cum văd eu lucrurile. Nu spun că e bine aşa, dar depinde ce găsesc la CFR Cluj. Pentru mine contează o persoană de la CFR, care e foarte importantă pentru mine şi, de exemplu, dacă persoana aia nu o să continue la CFR, nu o să continui nici eu. E Marian Copilu. Chiar am vorbit cu Marian Copilu, singura persoană cu care mă duc în război, pentru el am venit la CFR. Cu el am avut treaba cea mai multă, e om de încredere, poate să confirme toată lumea acest lucru. Deci au fost discuţii cu el, clubul CFR a demonstrat că doreşte să mă ţină în continuare, dar rugămintea mea şi promisiunea mea a fost că nu o să semnez până când îmi închei contractul şi vom vedea, pentru că am nevoie de o schimbare", a spus Arlauskis cu 2 săptămâni în urmă


Dorul de familie, marea problemă a lui Marian Copilu

Omul de afaceri are parte de condiții de lux la Cluj-Napoca, însă familia a rămas în continuare în București. Copilu este decis să renunțe la o echipă cu pretenții precum CFR Cluj și să înceapă o nouă aventură inclusiv la Dinamo, formație care a dezamăgit crunt în ultimele sezoane.

Situația la CFR Cluj este una extrem de tensionată în această perioadă după conflictul apărut între Alin Minteuan și conducerea clubului. Antrenorul secund din Gruia a plecat cu scandal săptămâna trecută după ce oficialii echipei au încercat să îl convingă să renunțe la o parte din banii pe care ar fi trebuit să-i încaseze.

Ultimele Stiri
abonare newsletter