Sport

Televiziunile presează LPF pentru reluarea campionatului! Cluburile ar putea plăti despăgubiri uriașe

Televiziunile care au achiziționat drepturile de televizare pentru Liga 1 Casa Pariurilor fac presiuni pentru reluarea întrecerii.

Televiziunile presează LPF pentru reluarea campionatului! Cluburile ar putea plăti despăgubiri uriașe Televiziunile presează LPF pentru reluarea campionatului! Cluburile ar putea plăti despăgubiri uriașe

Deţinătorul drepturilor de televizare a partidelor din Liga I, EAD.RO Interactive, a trimis o notificare la Liga Profesionistă de Fotbal prin care avertizează că în cazul în care campionatul intern de fotbal nu se va relua va solicita LPF şi cluburilor returnarea sumelor plătite în avans, plata de daune interese şi renegocierea contractului.

"LPF a primit ieri după-amiază o notificare din partea EAD.RO Interactive, partenerul media al Casa Liga 1. Prin intermediul acestui document, reprezentantul legal al companiei, dl. Orlando Nicoară, a subliniat încă o dată importanţa finalizării actualului sezon prin disputarea tuturor jocurilor rămase din cadrul competiţiei Casa Liga 1. Totodată, am fost informaţi că, în măsura în care acest lucru nu se va putea realiza, EAD.RO Interactive va solicita LPF şi celor 14 cluburi din Casa Liga 1 returnarea unei părţi din totalul sumelor plătite cu titlu de avans, plata de daune interese şi renegocierea contractului", a transmis LPF.


Liga Profesionistă de Fotbal a cedat în 2019 drepturile de televiziune pentru meciurile din Liga I, pentru o perioadă de 5 ani, către compania EAD.RO, la pachet cu drepturile comerciale, pentru suma de 28 de milioane de euro, plus TVA, pentru fiecare sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter