Sport

Jucătorii de la CFR Cluj vor să câştige titlul pe teren. Căpitanul, dispus să renunţe şi la o parte din salariu pentru club

Mario Camora îşi doreşte reluarea campionatului în cel mai scurt timp posibil în Liga 1 şi este dispus inclusiv să renunţe la o parte din salariu.

Jucătorii de la CFR Cluj vor titlul pe teren. Căpitanul, dispus să renunţe şi la o parte din salariu pentru club Jucătorii de la CFR Cluj vor titlul pe teren. Căpitanul, dispus să renunţe şi la o parte din salariu pentru club

Incertitudinea planează asupra sezonului din Liga 1, iar pentru multe echipe ar putea însemna finalul. Banii din drepturile de televizare sunt vitali pentru salvarea multor echipe şi este principalul motiv pentru care oficialii îşi doresc reluarea întrecerii. Mario Camora, fundaşul celor de la CFR Cluj, vrea şi el să câştige titlul pe teren aşa cum s-a întâmplat şi în ultimele două sezoane.

„Eu vreau să câștig tot timpul pe teren. Mi se pare corect să câștigi pe teren. Eu sunt convins că vom termina acest sezon pe teren și sper să luăm al treilea titlu consecutiv, să mai scriem o pagină frumoasă în istoria clubului”, a dezvăluit Mario Camora la Digi Sport Special.


Camora dispus să renunţe la bani pentru a ajuta clubul

CFR Cluj este echipa cu cele mai mari încasări din Liga 1, dar trupa din Gruia şi are cele mai mari cheltuieli din punct de vedere salarial. Oficialii nu au umblat la salarii până în acest moment, dar Camora este dispus să facă un compromis dacă este nevoie.

„Eu sunt pregătit, dacă clubul are nevoie de ceva, stăm la discuții, eu sunt de acord. Și când a intrat clubul în insolvență, eu am renunțat la 7.000 euro pe lună. Dacă așa e cel mai bine pentru club, ce să facem?”, a spus portughezul.


Citeşte şi:

Top 10 al celor mai sonore nume trecute pe la CFR Cluj

Top 10 cele mai scumpe transferuri realizate de CFR Cluj

abonare newsletter