Sport

Se confirmă problemele cu banii în Gruia. CFR Cluj nu a achitat integral nici transferul lui Alexandru Chipciu

CFR Cluj a încasat o sumă impresionantă de la UEFA în actualul sezon, dar clubul din Gruia are în continuare probleme cu banii.

Se confirmă problemele cu banii în Gruia. CFR Cluj nu a achitat integral nici transferul lui Alexandru Chipciu Se confirmă problemele cu banii în Gruia. CFR Cluj nu a achitat integral nici transferul lui Alexandru Chipciu

Jucătorii antrenați de Dan Petrescu nu și-au încasat primele pentru parcursul european, dar nici ultima tranșă de 15.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Chipciu.

Giovanni Becali, unul dintre cei mai puternici impresari din România, a confirmat datoria pe care o are CFR Cluj, însă nu se teme că ea ar putea rămâne neachitată.


“Este adevărat că zilele trecute, chiar înainte de Paște, cei de la CFR ne-au virat 15.000 de euro pentru transferul lui Alex Chipciu. Mai au de plătit o ultimă tranșă, dar, sincer, nu-mi fac nicio problemă, pentru că sunt oameni cu care se poate discuta la CFR. Vedeți și voi ce perioadă dificilă traversăm toți”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

abonare newsletter