Sport

Noi probleme în Gruia! CFR pierde încă un jucător importat

CFR Cluj îl va pierde la 1 iulie pe Kevin Boli, jucător care este împrumutat de la Guizhou Hengfeng.

Noi probleme în Gruia! CFR pierde un nou jucător important Noi probleme în Gruia! CFR pierde un nou jucător important

Kevin Boli, 28 ani, este unul dintre preferații lui Dan Petrescu la CFR Cluj, dar francezul nu va putea termina actualul sezon alături de formația din Gruia. Fundașul central este nevoit să se despartă de campioana României la 1 iulie, însă nu exclude o posibilă revenire după ce își va încheiat socotelile cu echipa chineză.

„Trebuie să mă întorc în iulie în China. Dacă sezonul se reia în România şi se prelungeşte după iunie, nu ştiu ce se va întâmpla. Cei de Guizhou Hengfeng nu contează pe mine. Deci, dacă nu merg la un alt club din China, ar fi o surpriză să mă întorc (n.r. la Guizhou Hengfeng). Cea mai bună soluţie ar să-mi găsesc un alt club. (De ce nu la Cluj?) Da, de ce nu? Mă simt bine acolo”, a declarat Kevin Boli pentru lucarne-opposee.fr.


Kevin Boli a ajuns la CFR în 2017

Francezul a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 după ce a ajuns la Viitorul, iar în septembrie 2017 a fost trasferat la CFR Cluj, pentru 450.000 de euro. A devenit unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, iar antrenorul l-a adus şi în China, la Guizhou Hengfeng, care a achitat 2.5 milioane de euro, pentru transfer, în 2018. Fotbalistul avea să se întoarcă în 2019 la echipa din Gruia după experiența din Asia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter