Sport

CFR Cluj NU taie salariile jucătorilor cât timp fotbalul este oprit de coronavirus

Adrian Păun, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situaţia dificilă în care se află fotbalul românesc după pandemia de COVID-19.

cfr-cluj-nu-taie-salariile-jucatorilor-cat-timp-fotbalul-este-oprit-de-coronavirus cfr-cluj-nu-taie-salariile-jucatorilor-cat-timp-fotbalul-este-oprit-de-coronavirus

Campioana României nu va tăia din salariile jucătorilor pe perioada pandemiei de COVID-19, deşi la clubul din Gruia există salarii de peste 20.000 de euro pe lună.

"Nu ni s-a transmis nimic despre bani. Asteptăm săptămâna asta, săptămâna viitoare să vedem ce se va întâmpla.Nu am emoții dacă vă referiți la bani, la înjumătățirea salariilor," a declarat Adrian.


Mijlocașul campioanei a dezvăluit că nu ar agrea o "înghețare" a campionatului chiar dacă această măsură ar echivala cu al treilea titlu de campioană consecutiv.  

"Mi-aș dori să se reia campionatul. Dacă se îngheață și îl câștigăm așa, nu e o bucurie așa mare. Dar până la urmă suntem îndreptățiți să luăm titlul, suntem pe primul loc," a precizat Păun.


Alte echipe au suspendat contractul jucătorilor, în timp ce FCSB a vrut să-i bage în somaj tehnic.

Florin Tănase l-a convins pe Becali să reducă salariile doar cu 50%, pe șase luni, dar finanțatorul FCSB tot a băgat cinci jucători în șomaj tehnic, deși inițial voia să facă lucrul acesta cu toată echipa.


Au acceptat cu toții reducerea salarială, bine, mai puțin ăia, la care nu le am propus. Am băgat cinci în șomaj tehnic, Bălgrădean, Popa, Momcilovici, pe ”Bizonu” și pe Stan, gata, la revedere”, a spus Becali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter