Sport

IMPRESIONANT! Duelul virtual „U” Cluj – Dinamo sprijină Spitalul de Boli Infecțioase

Meciurile caritabile de FIFA Pro Clubs dintre Universitatea Cluj și Dinamo București au strâns 22.090 lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

IMPRESIONANT! Duelul virtual „U” Cluj – Dinamo sprijină Spitalul de Boli Infecțioase IMPRESIONANT! Duelul virtual „U” Cluj – Dinamo sprijină Spitalul de Boli Infecțioase

26 de mii de oameni au urmărit spectacolul virtual oferit, vinerea trecută, de FC Universitatea Cluj eSports și Dinamo București. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în cele două jocuri caritabile. Astfel, în prima partidă, „câinii roșii” au reușit să întoarcă scorul și s-au impus cu 2-1, în timp ce „studenții” au reușit să se răzbune în al doilea meci, pe care l-au câștigat cu 1-0, după un joc virtual echilibrat și spectaculos.

„Însă ceea ce s-a întâmplat pe teren trece în plan secund. Într-o perioadă extrem de grea pentru toată lumea, suporterii Universității au ieșit din nou la rampă. Le mulțumim atât lor, cât și celor două echipe care au jucat, am demonstrat că împreună putem face multe pentru cei aflați în prima linie a războiului cu virusul nemilos. De asemenea, un gând bun se îndreaptă către fanii dinamoviști care au achiziționat bilete”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al „studenților”.


În urma acestui eveniment inedit, la care au fost vândute 4.418 bilete virtuale, FC Universitatea Cluj va dona 22.090 lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, pentru a ajuta personalul medical în lupta cu noul coronavirus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter