Sport

Meciul România - Italia, programat la Cluj-Napoca în Fed Cup, a fost amânat

Turneul Final al FedCup, programat la Budapesta în perioada 14-19 aprilie, precum şi meciul dintre România şi Italia, programat la Cluj-Napoca, au fost amânate.

meciul-romania-italia-programat-la-cluj-napoca-in-fed-cup-a-fost-amanat meciul-romania-italia-programat-la-cluj-napoca-in-fed-cup-a-fost-amanat

David Haggerty, președintele Federației Internaționale de Tenis a anunțaţ că în contextul epidemiei de coronavirus a fost luată decizia de a amâna Turneul Final al FedCup, programat în perioada 14-19 aprilie la Budapesta. Nu a scăpat de amânare nici meciul dintre România și Italia (play-off).

Turneul Final al FedCup, organizat în premieră, are parte de o amânare, după cum a anunțat chiar președintele Federației Internaționale de Tenis. Competiția ar fi trebuit să se dispute între 14 și 19 aprilie, la Budapesta, în "Papp Laszlo Sportarena", arenă care poate găzdui peste 12.000 de fani.


România a ratat calificarea la turneul final după ce a fost învinsă, cu scorul de 3-2, la Cluj-Napoca, de Rusia. Naţionala condusă de Florin Segărceanu ar fi trebuit să se dueleze cu Italia în play-off-ul de menținere în Grupa Mondială a competiției. Confruntarea era programată în zilele de 17 și 18 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nici acest duel nu a scăpat de o amânare, Federația Internațională urmând să anunțe atunci când situația o va permite o altă dată de disputare.

abonare newsletter