Sport

CFR Cluj vrea întreruperea campionatului: "De ce să mai riscăm ? Oricum se va suspenda"

CFR Cluj îşi doreşte întreruperea campionatului în România după ce OMS a declarat pandemie de coronavirus la nivel global.

cfr-cluj-vrea-intreruperea-campionatului-de-ce-sa-mai-riscam-oricum-se-va-suspendat cfr-cluj-vrea-intreruperea-campionatului-de-ce-sa-mai-riscam-oricum-se-va-suspendat

Partidele din Liga 1 se joacă fără speectatori de etapa trecută, dar acest lucru îi nemulţumeşte şi dezavantajează clar pe cei de la CFR Cluj în vederea meciului cu FCSB. Trupa pregătită de Dan Petrescu va juca duminică, de la ora 20:30, derby-ul cu trupa din Capitală cu porţile închise.

”Oricum campionatul va fi oprit, cu siguranță, de săptămâna viitoare! De ce să mai riscăm pentru încă o etapă? Ca să fie și mai clar: noi vom juca acasă, deci n-o să călătorim cu avionul, nu avem de suportat ceea ce vor avea de suportat alte echipe. - Așa cum e FCSB. - Da, FCSB va călători la Cluj cu avionul, e un risc. E penibil să joci cu tribunele goale! Competiția trebuie oprită acum sau cât mai curând e posibil! De ce trebuie să ajungem în situația ca vreun sportiv să fie infectat și abia atunci să luăm măsuri?”, a declarat Marian Copilu, unul dintre oficialii lui CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter