Sport

Medi Bayreuth - „U” BT Cluj, fără spectatori în FIBA Europe Cup

„U” BT Cluj joacă astăzi, de la ora 19:30, un meci extrem de important pentru istoria alb-negrilor în FIBA Europe Cup.

Formația pregătită de Mihai Silvășan a câștigat meciul tur din sferturile de finală ale FIBA Europe Cup, 83-82, după un coș spectaculos reușit de L.J. Peak. Trupa ardeleană va avea un avantaj extrem de important, deoarece meciul retur se va juca fără spectatori în urma unei decizii date marți.

Autoritățile din Landul Bavaria au decis ca toate evenimentele sociale să fie restricționate, din cauza răspândirii virusului Covid-19. La joc şi-au anunţat prezența și 100 de suporteri ai U-Banca Transilvania, care au ales să călătorească atât din România, cât și din celelalte țări europene pentru a urmări pe viu disputa, însă ei nu vor putea intra în sală.


Partida va avea loc la Oberfrankenhalle, o arenă cu o capacitate de 4.000 de locuri. Încleștarea va putea fi urmărită de la ora 19:30, pe pagina de youtube a FIBA.

Situația se aplică și în România, iar formația clujeană va juca fără spectatori meciurile cu Dinamo și Timișoara. În urma apariţiei primelor cazuri de îmbolnăviri cu virusul Covid19, Consiliul Director al Federaţiei Române de baschet a decis luni, cu majoritate de voturi, următoarele: „Începând cu data de 09.03.2020, toate competiţiile oficiale de baschet din România se vor desfăşura fără spectatori. Prezenta decizie se aplică tuturor competiţiilor oficiale de baschet din România, inclusiv celor organizate de Asociaţiile Judeţene de Baschet sau de AMBB, până la data de 31.03.2020”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter