Sport

Lovitură pentru CFR Cluj! Trupa din Gruia a transferat un nou jucător de la FCSB

CFR Cluj a ajuns la o înțelegere cu portarul Cristi Bălgrădean, cel care se află în ultimele 6 luni de contract cu FCSB.

Lovitură pentru CFR Cluj! Trupa din Gruia a transferat un nou jucător de la FCSB Lovitură pentru CFR Cluj! Trupa din Gruia a transferat un nou jucător de la FCSB

Portarul celor FCSB va evolua din vară la campioana României, fiind al doilea transfer reușit de CFR de la FCSB după Cristi Manea. Gigi Becali a aflat de această mişcare a portarului după ce a semnat contractul cu marea rivală şi a avut o ieşire nervoasă. 

„El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj. Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul. El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine?  Clubul poate să îl contacteze, dar face o notificare prealabilă. Mă înştiinţezi pe mine, îl contactezi şi asta e regulamentul. Te pomeneşti că a luat şi o primă la semnătură. Am vorbit cu un avocat, dar este foarte grav ceea ce a făcut. Tu erai al CFR-ului şi ai apărat cu Botoşani. Nu reproşează nimeni că a semnat, dar de ce ai mai apărat cu Botoşaniul?”, a tunat Gigi Becali.


CFR Cluj l-a transferat în această iarnă pe Cristi Manea de la FCSB, cel care nu a reușit să se adapteze la regimul impus de finanțatorul roș-albaștrilor. Manea a revenit în forță la CFR Cluj și a fost unul dintre cei mai buni jucători din 2020 al echipei lui Dan Petrescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter