Sport

Petrescu, un car de nervi după meciul cu Astra: "Campionatul proştilor. Am jucat ca proştii 25 de meciuri"

Dan Petrescu a fost, din nou, extrem de vehement la adresa conducătorilor fotbalului românesc după meciul cu Astra Giurgiu.

Antrenorul campioanei României are un adevărat război personal cu şefii fotbalului românesc. Petrescu este supărat foc pe sistemul cu play-off prin care se înjumătăţesc punctele, dar şi pe faptul că echipa din Gruia a rămas fără golurile marcate în tot sezonul regulat.

”Le-am spus la jucători, băieţi, am jucat ca proştii, ne-am bătut ca proştii, am dat goluri degeaba. Când am văzut golaverajul în playoff am rămas şocat, 0-0. Am jucat ca proştii 25 de meciuri.  Păi unde sunt golurile pe care le-am dat. Lăsaţi-ne măcar golurile pe care le-am dat. Ce dracu, le-am dat degeaba? Ce campionat de proşti e ăsta? Campionatul proştilor. Noi suntem proşti, cine a făcut regulamentul, şi mai proşti. Dă-o dracu de aici, ne batem joc de fotbal. Ce vrăjeală e asta? Nu se poate aşa ceva! Şi golaverajul 0-0 înainte de meci. Pentru ce am jucat un an? De ce l-am mai jucat? Bătaie de joc, sincer. Noi de ce nu facem un campionat cu 18 echipe? Avem Timişoara, avem Piteşti, avem Rapid, care vor să joace în Divizia A... UTA sau mai ştiu eu care”, a tunat Petrescu după meciul cu Astra.


O altă problemă pe care o are Dan Petresc constant este cea legată de regula U-21. Fostul mare internaţional român este supărat că nu poate să îl folosească printre alţii pe Adrian Păun şi este obligat să trimit pe teren jucători eligibil pentru naţionala de tineret.

”Cu regula pe care o avem noi în România nu putem să băgăm jucători pentru echipa naţională, trebuie să băgăm jucători tineri pentru U21. Noi trebuie să pregătim echipa U21 sau echipa mare? Să îmi spună şi mie cineva de regula asta, că o iau razna. Ne ia punctele, nu mă lasă să bag nici echipa cea mai bună, trebuie să bag de U21... şi atunci Păun trebuie să stea pe bancă. Nu e posibilă această regulă, e împotriva fotbalului. Sunt foarte mulţi jucători supăraţi, care stau în tribună. Şi acum o să fie şi mai mare supărarea în aceste nouă meciuri. Această regulă de U21 îmi taie mâinile şi picioarele şi mă face să îmi las jucătorii cei mai buni în tribună”, a spus Petrescu despre al doilea subiect sensibil.


Citeşte şi: Probleme în paradisul campionilor? Djokovici şi Petrescu, conflict după meciul cu Astra. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter