Sport

Un fost jucător antrenat de Petrescu a recunoscut chinul prin care a trecut: „Mă certa zilnic. Am avut multe probleme cu el”

Dacian Varga, fostul jucător al celor de la Unirea Urziceni, a recunoscut că nu a avut cea mai ușoară relație cu Dan Petrescu.

Dacian Varga a fost unul dintre jucătorii preferați ai lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni, însă relația dintre cei doi nu a fost cea mai bună. Fostul mijlocaș s-a plâns într-un interviu de certurile dese pe care le-a avut cu tehnicianul celor de la CFR Cluj.

„Nimic nu se compară cu certurile lui Dan Petrescu. Cred că mă certa săptămânal, au fost multe certuri. Am avut probleme. Era ultima etapă când am câștigat titlul cu Urziceni, eram împrumutat, iar în minutul 80 al meciului eram pe lângă banca de rezervă și urla la mine ca să alerg. I-am zis să mă lase că mai sunt câteva minute și suntem campioni. Mi-a zis: ‘Te omor, te omor!’. ”, a povestit Dacian Varga.


Fostul jucător de la Sportul Studențesc și Urziceni a recunoscut că metodele spartane ale lui Petrescu dau roade:

„ E cel mai bun antrenor din România. Nu ai cum să îi spui ceva pentru că vine și cu argumente. Nu ai cum să te cerți cu el”, a declarat Varga.

Ultimele Stiri
abonare newsletter