Sport

Ce scriu spaniolii, după ce au văzut criza de nervi făcută de Dan Petrescu la conferință

Ce scriu spaniolii, după ce au văzut criza de nervi făcută de Dan Petrescu la conferință

Dan Petrescu a fost "foc și pară" la conferința de presă de la finalul partidei Sevilla - CFR Cluj 0-0. Antrenorul român a venit cu regulamentul în mână, indignat că golul lui Păun a fost anulat de VAR.

Petrescu a mai spus că jucătorii săi plângeau ca niște copii în vestiar și că dacă ar fi fost 3-0 pentru Sevilla, ar fi fost altceva. Acesta a adăugat că Sevilla nu avea nevoie de acest cadou", scriu cei de la Marca.


"Dan Petrescu își strigă furia după golul anulat. Antrenorul CFR-ului a fost foarte nervos joi seara, din cauza deciziei arbitrului de a anula golul echipei sale, gol care ar fi însemnat 0-1 și calificarea CFR-ului în optimile Europa League, după 1-1 în tur.

Antrenorul român a spus, în sala de conferințe, că golul a fost valabil, atât timp cât arbitrul, Andris Treimanis, nu ar fi trebuit să asculte indicațiile din camera VAR (n.r. ci trebuia să meargă să vadă faza). ", scriu spaniolii de la La Vanguardia.


Dan Petrescu a mers cu regulamentul în mână la conferința de presă de la finalul partidei cu Sevilla și a susținut că golul lui Păun a fost anulat pe nedrept.

 

abonare newsletter