Sport

Iuliu Mureșan, despre plecarea lui Árpi Pászkány de la CFR: „A fost presat să vândă clubul”

Iuliu Mureșan, fostul președinte de la CFR Cluj, a vorbit despre plecarea forțată a lui Árpád Pászkány de la trupa din Gruia.

Iuliu Mureșan, despre plecarea lui Árpád Pászkány de la CFR: „A fost presat să vândă clubul” Iuliu Mureșan, despre plecarea lui Árpád Pászkány de la CFR: „A fost presat să vândă clubul”

Pászkány a fost omul care a readus CFR Cluj în elita fotbalului românesc, dar în 2017 avea să renunțe la clubul din Gruia. Árpád Pászkány a vândut echipa în 2017 către Marian Băgăcean, un om care este „condus” din spate de milionarul german Abris Lelbach și Neluțu Varga.

Iuliu Mureșan nu s-a ferit să spună că Pászkány a fost presat în dosarul de la DIICOT să renunțe la echipă. Fostul președinte al clubului feroviar fusese audiat la rândul său în același dosar.


„Da, cu siguranță a fost presat. Dar nu pot să vă dau amănunte. A fost presat și a fost mai bine pentru el să plece. S-au întâmplat mai multe lucruri. Știți că la noi sunt unii pe care îi aleg anumite organe din anumite motive și te tot toacă”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP Live.

Afirmațiile lui Iuliu Mureșan au fost confirmate și de un fost angajat al clubului. Contactat de Gazeta Sporturilor, actualul patron al „feroviarilor”, Neluțu Varga, a refuzat să comenteze afirmațiile lui „Muri”. A negat, însă, vehement orice presiune pusă pe Pászkány.


„Varga a venit în club și se purta ca un stăpân cu angajații. Se vedea clar că el este șeful. El a lăsat mereu impresia că are și el stăpâni în alte structuri mai importante. La meciurile europene sunt invitați mereu fostul ministru Ioan Rus și Vasile Dâncu, iar Varga se poartă cu ei impecabil”, a spus sub anonimat un fost angajat, potrivit GSP.ro.

Árpi a venit iarna aceasta în Spania, în cantonamentul nostru (n.red. al formației sibiene), dar nu a stat la meciuri nici la Hermannstadt, nici la CFR Cluj. Mă sună des și face niște analize meciurilor mai bune decât fac ziariștii și specialiștii de la TV!” – Iuliu Mureșan, fost președinte CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter