Sport

Tragere norocoasă pentru handbalistele de la Universitatea Cluj în Cupa României

Federația Română de Handbal a organizat, joi, tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României la feminin.

Universitatea Cluj a fost marea câștigătoarea a tregerii la sorți, iar trupa antrenată de Alin Bondar va juca cu Rapid. Cele două formații sunt echilibrate din punct de vedere valoric, ambele fiind în zona retrogradării în Liga Florilor Mol. Universitarele au reușit să evite CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea sau Minaur Baia Mare.

Universitatea și Rapid s-au duelat o singură dată în actualul sezon. Ardelencele au câștigat meciul disputat la Cluj cu 23-21 după un meci extrem de incins. Formația giuleșteană s-a întărit spectaculos în această iarnă, una dintre cele mai importante mutări fiind aducerea Laurei Popa, fosta  jucătoare de la Universitatea Cluj.


Cel mai tare duel din sferturile de finală ale Cupei României va fi cel între Gloria Buzău și Minaur Baia Mare. Cele două formații luptă pentru un loc pe podium în campionatul intern. Minaur este pe locul trei în clasament, în timp ce Gloria ocupă locul cinci, dar cu un singur punct mai puțin.

CSM București va juca împotriva celor de la CSM Slatina, în timp ce SCM Rm. Vâlcea se va duela cu Dunărea Brăila.

Ultimele Stiri
abonare newsletter