Sport

Andrei Burcă, ales în echipa etapei! Paşcanu a prins şi el primul 11

Andrei Burcă a fost ales în echipa etapei cu numărul 25, acolo unde se regăseşte şi Alexandru Paşcanu, un alt jucător care aparţine de CFR Cluj.

Andrei Burcă a fost utilizat în noul an calendaristic pe postul de fundaş dreapta la CFR Cluj, deşi în prima parte a sezonului a evoluat exclusiv în centru liniei de apărare. Fundaşul de 26 de ani a impresionat şi în flancul drept al apărării, iar acest lucru i-a adus un loc în echipa etapei cu numărul 25 din Liga 1 după evoluţia avută împotriva celor de la Viitorul.

"Utilizat în 2020 pe un post nou, cel de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Remarcabil modul cum s-a integrat în lotul ardelenilor, fiind în prezent un om de bază în sistemul gândit de Dan Petrescu.", a caracterizat LPF evoluţia lui Burcă.


Alexandru Paşcanu a fost adus cu surle şi trâmbiţe la CFR Cluj în toamnă, dar nu s-a acomodat la trupa din Gruia şi a fost rapid împrumutat la FC Voluntari. Fundaşul central s-a impus rapid la trupa ilfoveană şi a fost ales în echipa etapei în urma jocului bun făcut împotriva Chindiei Târgovişte.

De altfel, Paşcanu este singurul jucător U-21 care prinde echipa etapei cu numărul 25 în Liga 1.


Căbuz (Viitorul) – Burcă (CFR Cluj), Pașcanu (FC Voluntari), Puljic (Dinamo), Bancu (CS U Craiova) – Chamed (Gaz Metan Mediaș), Cicâldău (CS U Craiova), Sorescu (Dinamo) – Hora (Gaz Metan Mediaș), Dugandzic (FC Botoșani), V. Gheorghe (Astra Giurgiu). Antrenor: Corneliu Papură

Ultimele Stiri
abonare newsletter