Sport

Fetele lui Alin Bondar au predat „lanterna roșie”! Victorie pentru „studente” cu Slobozia

CSU Cluj-Napoca a reușit o victorie, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Universitarele au învins AHCM Slobozia, scor 27-22.

Fetele lui Alin Bondar au predat „lanterna roșie”! Victorie pentru „studente” cu Slobozia Fetele lui Alin Bondar au predat „lanterna roșie”! Victorie pentru „studente” cu Slobozia

Fetele pregătite de Alin Bondar au preluat inițiativa jocului încă de la fluierul de start al partidei disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian”. La pauză, scorul era net în favoarea clujencelor, 12-7. În cea de-a doua parte a meciului, gazdele au păstrat controlul asupra jocului, ajungând chiar la 10 goluri diferență. În pofida unei căderi fizice în ultimele minute ale partidei, „studentele” s-au impus lejer, scor 27-22.

Cele mai bune marcatoare ale Universității Cluj au fost Ioana Necula (10 goluri), Patricia Moraru (6 goluri) și Florina Chintoan (5 goluri). Cu două victorii și 13 înfrângeri în cele 15 meciuri disputate din Liga Florilor, „U” Cluj este pe locul 12 din cele 13 echipe rămase, cu 6 puncte (după retragerea Coronei Brașov), la egalitate cu Rapid București, dar cu un golaveraj mai slab.


Veștile bune pentru „studente” nu s-au oprit însă aici. Trei handbaliste au fost convocate la lotul național de tineret – Miruna Pica, Rebeca Necula și Patricia Moraru. Cele trei fac parte din lotul de 19 handbaliste convocate la lotul național de tineret pentru un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 9 – 15 februarie. Echipa se va pregăti, sub comanda selecționerului Dragoș Dobrescu și a staffului acestuia, la Ploiești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter