Sport

Fără speranţe! Gabi Ruse, învinsă clar în primul meci de la Fed Cup

Gabriela Ruse a pierdut cu 6-1, 6-4 confruntarea cu Ekaterina Alexandrova în primul meci al disputei dintre România şi Rusia la Fed Cup.

Fără speranţe! Gabi Ruse, învinsă clar în primul meci de la Fed Cup Fără speranţe! Gabi Ruse, învinsă clar în primul meci de la Fed Cup

Tânăra jucătoare din România a început greu meciul, fiind apăsată de miza mare a jocului. Ruse a făcut nu mai puţin de patru duble greşeli în primele două game-uri la serviciu. Alexandrova a speculat rapid nesiguranţa lui Ruse şi a reuşit să se desprindă la 5-0 în aproximativ 25 de minute de joc. Reprezentanta României avea să câştige primul game la 5-0, însă a fost doar un foc de paie înainte ca Alexandrova să închidă setul.

Actul secund a adus o Gabriela Ruse mult mai curajoasă, sigură la mingile de fundul terenului, iar acest lucru s-a văzut rapid pe tabelă. Românca a izbutit să îşi câştige serviciul pentru prima dată la scorul de 1-1 în setul al doilea. Alexandrova a preluat conducerea rapid şi în setul al doilea după un break izbutit în game-ul cu numărul patru.


Rusoaica avea să-şi consolideze avantajul cu un game sigur la serviciu prin care a ajuns la 4-1. Ruse a izbutit un nou game solid la serviciu şi a echilibrat setul la 4-2. Gabriela Ruse avea să-i ridice în picioare pe fanii din Sala Polivalentă în game-ul cu numărul 9, atunci când a izbutit un break care a relansat setul. Atmosfera din tribune avea să fie însă calmată rapid de un break decisiv reuşit de Alexandrova.

Rusia conduce cu 1-0 după victoria cu 6-1, 6-4, după un joc decis în doar 64 de minute.


CITEȘTE ȘI: Boc bate toba, Boc o bate tare! Primarul, suporter de lux la duelul româncelor cu Rusia

Ultimele Stiri
abonare newsletter