Sport

Tibi Ușeriu își continuă aventura la Yukon Arctic Ultra: „Mă lupt cu un monstru”. AUDIO

Tibi Ușeriu se află de cinci zile pe traseu în Yukon Arctic Ultra și a parcurs mai bine de 350 de kilometri și mai are puțin peste 90 de kilometri până la final.

Bistrițeanul este pe locul al doilea în cursă, fiind în spatele unui sportiv din Elveția care se pare că s-a desprins în învingător. Condițiile încep să se îmbunătățească, iar Tibi pare într-o stare fizică bună pentru ultima parte a cusei.

„Am plecat din punctul 6. Îi un monstru. O fost foarte nașpa noaptea asta, a fost foarte frig. Am făcut foarte multe ore pe drum. Nu ai priză la picioare, mai ales dacă nu ești pregătit bine. Mai duci lipsă de una alta și am avut o noapte foarte, foarte grea, abia dimineață am ajuns în punct. Am și probleme la stomac, dar o duc la capăt. Acum sunt doar -19 grade și am înțeles că se va menține așa. Dar băgăm înainte că dacă o termin… că numai trei mai suntem în cursă.  Am dormit trei ore jumătate, că nu mai puteam. M-am rătăcit un pic la un moment dat, dar l-am sunat pe Robert (n.r. un cunoscut) și m-a ajutat să merg mai departe”, a spus Ușeriu în ultimul telefon dat.


Ultimele Stiri
abonare newsletter