Sport

Meci decisiv pentru U-BT Cluj în FIBA Europe Cup!

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui, miercuri, de la ora 18:30, confruntarea dintre echipa locală și Ironi Ness Ziona, trupă din campionatul israelian.

Partida are loc în cadrul etapei a 6-a a grupei J şi este una decisivă pentru calificarea elevilor antrenaţi de Mihai Silvăşan şi Dusko Vujosevic în runda următoare. U-BT Cluj are 3 victorii şi 2 înfrângeri în faza grupelor, în timp ce israelienii au 2 victorii şi 3 înfrângeri.

Lituanianul Tarolis a prefaţat meciul cu Ironi Ness Ziona din FIBA Europe Cup şi speră ca echipa să îşi ia revanşa în faţa fanilor după evoluţia modestă cu CSU Sibiu.


„Cu siguranță, următorul meci e foarte important pentru noi. Vrem să câștigăm și să avansăm în runda următoare. Nu va fi ușor fiindcă adversara noastră va veni motivată să își ia revanșa pentru partida din tur când i-am bătut. Va fi o luptă fizică și cel mai important este să începem în forță și să fim pregătiți pentru ei. Nu vrem să facem nicio greșeală mentală, știm că trebuie să ascultăm de antrenori și să respectăm planul de joc. Cred că aceste detalii ne vor aduce victoria. Avem ceva de demonstrat și vrem să le arătăm fanilor, orașului Cluj, dar și nouă înșine că suntem o echipă mai bună decât s-a văzut în confruntarea cu Sibiu”, a spus Donatas Tarolis.

U-Banca Transilvania Cluj se poate califica în fazele eliminatorii cu un succes în fața celor de la Ironi Ness Ziona sau o înfrângere la mai puțin de trei puncte fără să mai depindă de meciul dintre CSM Oradea și Tsmoki Minsk.

abonare newsletter