Sport

Ţucudean şi Chipciu, OUT pentru "dubla" cu Sevilla! Petrescu nu i-a trecut pe lista UEFA

CFR Cluj a trimis la UEFA listele cu jucătorii care vor fi utilizaţi pentru restul sezonului de Europa League, dar pe ea nu se regăsesc Alex Chipciu şi George Ţucudean.

CFR Cluj va juca la finalul lunii februarie o dublă extrem de importantă în 16-imile de finală Europa League împotriva celor de la Sevilla, dar Petrescu a surprins pe toată lumea după ce i-a lăsat în afara listei pe Alex Chipciu şi George Ţucudean.

"Bursucul" a declarat în repetate rânduri că Ţucudean este cel mai important transfer al echipei în această iarnă, însă cu toate astea a ales să nu îl treacă pe lista UEFA. Transferul lui Chipciu a fost o altă lovitură importantă pentru trupa din Gruia, dar nici el nu va avea ocazia să joace cu Sevilla.


Denis Ciobotariu, Michael Perreira sau Yacouba Sylla sunt alte nume importante care lipsesc de pe listă. Cristi Manea şi portarul Sandomierski au prins lista, deşi au venit în ultima zi de mercato la CFR Cluj. Paulo Vinicius, renegat în toamnă, a fost trecut de această dată pe lista UEFA, semn că evoluţia din meciul cu FCSB l-a mulţumit pe Dan Petrescu.

Lotul CFR-ului pentru dubla cu FC Sevilla:


Portari: Sandomierski, Arlauskis, Hindrich (lista B)

Fundași: Burcă, Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor, Ispas (lista B)


Mijlocași: Aurelio, Djokovic, Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, Ad. Pop, Petrila, Joca (ultimii 3 pe lista B)

Atacanți: Păun, Omrani, Traore, Rondon

Ultimele Stiri
abonare newsletter