Sport

Camora, la un pas de naționala României! FRF a făcut anunțul așteptat de fani

Mario Camora, 33 de ani, are șanse mari să fie primul jucător naturalizat care va evolua pentru naționala României de fotbal.

Căpitanul lui CFR Cluj va obține cel mai probabil cetățenia română în luna februarie, iar acest lucru îl va face eligibil pentru meciul cu Islanda din barajul pentru calificarea la EURO 2020.

Mihai Stoichiță, directorul loturilor naționale, a anunțat că dacă Camora va reuși să obțină cetățenia are șanse mari să fie convocat la naționala României în curând.


“Să fie jucători de valoare, nu orice jucător care intră bine într-un meci şi gata. Am mai pomenit eu de nişte sugestii cu jucători pasageri prin campionatul României, cu jucători care trebuie naturalizaţi. Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetăţenie, sigur îl va chema la naţională. Pe baza nivelului sportiv al lui Camora, nu pe altceva”, a fost declaraţia lui Mihai Stoichiţă la un post de televiziune.

Mario Camora joacă pentru CFR Cluj din anul 2011, de când a fost adus din Portugalia. Între timp, Camora a adunat 420 de meciuri pentru campioana României și a marcat de 12 ori.


Mirel Rădoi are mari probleme în flancul stâng al defensivei, motiv pentru care a luat în calcul inclusiv o revenire a lui Radu Ștefan la echipa națională.

Ultimele Stiri
abonare newsletter