Sport

Adrian Mutu, mesaj dur la adresa tinerilor din lotul lui CFR Cluj

Adrian Mutu este noul selecționer al echipei naționale U-21 al României și anunță vești dure împotriva tinerilor.

Noul selecţioner al naţionalei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, a urmărit evoluţiile jucătorilor susceptibili de a fi convocaţi la reprezentativă în stagiile pe care cluburile din Liga I le efectuează în Spania şi o va face şi în Turcia.

''S-a încheiat perioada din Marbella. Am intrat în contact cu jucătorii posibili selecţionabili pentru U21. M-am uitat la atitudinea lor. M-am uitat la modul cum interpretează rolul pe care îl au. Am vorbit şi cu antrenorii despre jucători şi despre fotbal. Fiecare antrenor are filozofia lui şi ideile lui, am aflat multe lucruri interesante, unele dintre ele mă vor ajuta în perioada următoare. Acum, în această perioadă, nu contează cum joacă băieţii. Antrenorii se uită la cum interpretează anumite sarcini pe care le-au dat jucătorilor şi mai ales la atitudinea pe care o au în timpul meciurilor şi antrenamentelor. Am vizualizat multe meciuri, am analizat multe situaţii de joc, multe lucruri au fost interesante'', a scris Mutu pe Facebook.

Mutu îi are în vizor pe Valentin Costache, Cătălin Itu și Denis Ciobotariu de la CFR în vederea lotului național U-21. Noul selecționer de la U-21 este foarte preocupat de conduita jucătorilor, iar prin vizitele repetate în cantonament a încercat să tragă un semnal de alarmă. De atlfel, "briliantul" l-a criticat public pe dinamovistul Moldoveanu pentru faptul că se concentrează mai mult pe frizură decât pe fotbal.

abonare newsletter