Sport

Vâtcă și Peteleu, OUT de la CFR Cluj!

CFR Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor cu portarul Cosmin Vâtcă, respectiv fundașul Andrei Peteleu.

Vâtcă și Peteleu, OUT de la CFR Cluj! Cei doi jucători și-au reziliat pe cale amiabilă contractele Vâtcă și Peteleu, OUT de la CFR Cluj! Cei doi jucători și-au reziliat pe cale amiabilă contractele

Cosmin Vâtcă, 37 de ani, a evoluat în tricoul vișiniu între 2014 și 2018, iar după un sezon petrecut la FC Voluntari, goalkeeper-ul originar din Turda a revenit în Gruia. În această perioadă, Vâtcă a câștigat două titluri de campioană, o Cupă și o Supercupă a României cu CFR Cluj.

Andrei Peteleu, 27 de ani, a sosit în Gruia în iulie 2016, de la Petrolul Ploiești, bifând în total 62 de partide pentru „feroviari”. Fundașul crescut de Gloria Bistrița și-a trecut în palmares două titluri și o Supercupă cu „frânarii”.


„Mulțumim, Cosmin Vâtcă și Andrei Peteleu pentru munca depusă în tricoul «alb-vișiniu» și multă baftă mai departe în carieră!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a clujenilor.

abonare newsletter