Sport

CFR Cluj, patru meciuri amicale în Spania

Campioana en titre la fotbal a României, CFR Cluj, va susţine patru meciuri amicale în cantonamentul de la Oliva Nova (Spania), care se va încheia pe 25 ianuarie, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Cel mai titrat adversar este Ferencvaros Budapesta, campioana Ungariei, pe care CFR o va înfrunta pe 20 ianuarie, la Benidorm (17:30).

Jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu vor juca prima partidă amicală pe 17 ianuarie, la Oliva Nova (15:00), cu echipa germană Holstein Kiel (locul 10 în liga a doua), în data de 22 ianuarie e programat meciul cu campioana Irlandei, Dundalk FC, tot la Oliva Nova (16:00). Ultimul meci al clujenilor se va juca în data de 25 ianuarie, la Oliva Nova (12:00), cu Emelec Guayaquil (locul 8 în ediţia trecută a campionatului Ecuadorului).


Toate cele patru meciuri amicale vor fi transmise live pe pagina de Facebook a clubului din Gruia.

CFR Cluj va juca pe 2 februarie primul meci oficial din 2020, cu FCSB, pe teren propriu, în etapa a 23-a a Ligii I, ''dubla'' cu Sevilla, din şaisprezecimile de finală ale Europa League fiind programată pe 20 (la Cluj-Napoca) şi 27 februarie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter