Sport

Ovidiu Sabău despre Universitatea Cluj: "E frumos gardul și înăuntru e leopardul. Sunt multe tensiuni"

Ioan Ovidiu Sabău, fostul manager de la Universitatea Cluj, a vorbit despre situaţia în care se află clubul ardelean.

Ioan Ovidiu Sabău s-a despărţit de Universitatea Cluj la finalul sezonului precedent după ce echipa a ratat promovarea în Liga 1 în urma unui sezon cu multe dificultăţi.

Fostul oficial al clubului a fost determinat să plece de anumite tensiuni din cadrul echipei şi nu s-a ferit să spună că situaţia în interiorul echipei nu este atât de bună pe cât se crede.


"Eu nu aș fi vrut să plec, fiindcă suporterii mi-ar fi reproșat că îmi luasem un angajament și nu-l mai respectam, că abandonam clubul. Numai că a fost o dispută internă, o luptă pentru putere. Multe lucruri nu s-au spus. La U Cluj e frumos gardul și înăuntru e leopardul! Sunt tensiuni, orgolii ale unor oameni. Nu aveam libertatea să decid singur, hotăram de comun acord cu conducerea, deși știam că dacă lucrurile mergeau bine ieșeau șefii în față, iar dacă mergeau prost singurul vinovat eram eu. Până la urmă, am ales să demisionez, să-mi asum eu eșecul, ratarea promovării. Oamenii au metodele lor de a scoate în evidență greșelile altora, nu-și asumă niciodată deciziile pe care le iau. Ei ar fi vrut să impună ideile lor, dar să răspund de rezultate numai eu.", a declarat Sabău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter