Sport

Şefii lui CFR Cluj, ironizaţi după ce i-au fixat preţul lui Djokovici: "Ei cred că vindem 50 de blugi şi avem bani! Nu merge aşa"

Marius Şumudică a declarat că îl doreşte pe Damjan Djokovici de la CFR Cluj, însă preţul cerut de ardeleni este mult peste posibilităţile formaţiei antrenate de tehnicianul român.

Marius Şumudică o pregăteşte în acest moment pe Gaziantep în SuperLiga din Turcia şi a declarat că şi-ar dori trei jucători care au trecut prin campionatul României. Fostul antrenor de la Astra Giurgiu îl vrea pe Alexandru Chipciu de la Anderlecht, dar şi pe Damjan Djokovici sau Dan Nistor din Liga 1.

Şumudică s-a interesat de preţul lui Djokovici, însă a rămas şocat de preţul cerut de oficialii din Gruia: “Eu l-am vrut şi pe el (n.r. Damjan Djokovici), dar Clujul mi-a cerut foarte mulţi bani. Ei cred că, dacă suntem din Turcia, vindem 50 de perechi de blugi şi gata, am făcut rost de bani. Nu e aşa!”, a spus antrenorul român.


Damjan Djokovici, 29 de ani, este cotat la 2,2 milioane de euro şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul echipei lui Dan Petrescu. Croatul a mai evoluat în trecut la echipe din Italia, Franţa sau Germania.

abonare newsletter