Sport

Dan Petrescu, înaintea duelului cu „lanterna” Voluntari: „Incredibil, ce joc bun au!”

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre ultimul meci al sezonului, cel cu FC Voluntari, sâmbătă seară, de la ora 20:00.

Dan Petrescu, înaintea duelului cu „lanterna” Voluntari: „Incredibil, ce joc bun au!”, sursă foto: captură video Facebook CFR Cluj Dan Petrescu, înaintea duelului cu „lanterna” Voluntari: „Incredibil, ce joc bun au!”, sursă foto: captură video Facebook CFR Cluj

„Bursucul” a precizat că atmosfera în sânul echipei este bună, iar băieții săi sunt concentrați, în ciuda victoriilor cu Celtic și Astra, ambele la același scor, 2-0. Cu moralul ridicat, „feroviarii” se așteaptă la un meci facil doar pe hârtie la Voluntari, în fața ultimei clasate, cu doar 8 puncte strânse în 20 de partide, față de cele 41 de puncte adunate de CFR în 21 de etape disputate până în prezent în Liga 1.

„Cele opt meciuri pierdute consecutiv de Voluntari le-au pierdut la un gol diferență, ori cu 0-1, ori cu 1-2. Incredibil ce joc bun au, sunt sigur că nimeni nu urmărește! Ceva le lipsește în apărare sau pe finalurile de meci, pentru că ei domină toate meciurile. Ca joc, Voluntari arată excelent, echipa joacă foarte bine, dar la fotbal doar rezultatul contează, restul este istorie”, a precizat Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei din Ilfov.


„În orice campionat din lume, când joacă prima clasată cu ultima, se întâmplă surprize, jucătorii nu sunt așa de concentrați ca la un meci mai important. E și ultimul meci, fiecare se gândește la vacanță. A fost un an incredibil de greu, dar incredibil de frumos. La ce lot avem, n-ar trebui să fie problemă dacă lipsesc câțiva jucători. (...) Sunt trei lucruri majore zilele astea: e ziua mea de naștere, meciul cu Voluntari și vine și Crăciunul. Pe mine mă interesează doar meciul cu Voluntari. Îmbătrânesc, ce, să mă bucur de celelalte două?”, a mai punctat tehnicianul campioanei.

„Avem jucători foarte buni, dar talentul lui Budescu e unic. E clar că un antrenor trebuie să se adapteze la lotul pe care îl are. Dacă l-aș avea pe Budescu, aș vorbi de Budescu, dar nu-l avem. Eu nu l-am cerut pe Budescu în niciun caz, n-am cerut să vină la noi. Nu se bate nimeni pentru el, poate cei de la FCSB, e problema lor” – Dan Petrescu, despre posibilul transfer al lui Constantin Budescu (Astra)

abonare newsletter