Sport

U-BT Cluj a bifat prima înfrângere în campionat! Silvășan este mulțumit însă de evoluția echipei

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut cu 82-74 în fața celor de la CSM Oradea în etapa cu numărul 10 din Grupa Valorică A în Liga Națională.

Echipa pregătită de Mihai Silvășan a făcut un meci modest și a fost condusă pe durata întregului meci nereușind să găseasă soluții în apărare la jocul lui Valeika și Richard. Clujenii au fost sufocați în ofensivă de o apărare extrem de agresivă a orădenilor, iar în cele din urmă aveau să piardă la opt puncte diferență.

Patrick Richard a fost din nou cel mai bun marcator al meciului cu 20 de puncte marcate, fiind urmat de Planinic cu 17.


”În primul rând, felicit Oradea pentru victoria din această seară. Este o victorie meritată a lor. Ne așteptam la un meci dificil, știam că au mândria de a fi campionii țării. Nu ne-am gândit că vor ceda sau că ne vor da meciul. A fost un joc disputat, pe care ei l-au controlat în mare parte. Am stat în spatele lor, însă nu am avut forța să ne revenim. Au avut o apărare agresivă, care ne-a determinat să înregistrăm 19 mingi pierdute. Este foarte mult dacă vrei să câștigi o astfel de partidă. De asemenea, am avut un procentaj slab la aruncările de trei puncte. Am izbutit doar patru coșuri din 17 aruncări. Evident, acest lucru este și din cauza apărării orădene. Știm că vom avea bătălii pe măsură cu CSM Oradea tot sezonul.”, a spus Mihai SIlvășan după meci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter