monitorulcj.ro Menu
Sport

Bilașco l-a făcut praf pe Marius Croitoru: ”El nu are BAC-ul și vorbește de Petrescu. Să-și vadă lungul nasului”

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, l-a făcut praf pe Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani.

Între CFR Cluj și FC Botoșani a început un adevărat război după ce trupa moldoveană a refuzat amânarea meciului din etapa cu numărul 20 dIn Liga 1. Conducătorii și antrenorii celor două echipe și-au aruncat săgeți reciproc, iar în cele din urmă moldovenii aveau să câștige disputa pe teren.

Totuși, conflictul nu s-a stins aici, iar Marius Bilașco i-a dat o replică dură lui Marius Croitoru după ce tehnicianul de la FC Botoșani a făcut mai multe afirmații răutăcioase la adresa lui Dan Petrescu și a clubului din Gruia. Fostul atacant de la Unirea Urziceni nu s-a ferit să-i spună pe față lui Croitoru că nu are studiile necesare pentru ocuparea postului de antrenor în Liga 1.


„Dan nu s-a simţit bine după meci și a decis să îl trimită pe Minteuan. Este o perioadă foarte complicată pentru el şi poate numai când eşti implicat şi ştii ce se petrece zi de zi acolo îţi dai seama de consumul uriaş pe care îl ai ca şi antrenor la un ritm aşa crescut de meciuri. Singurul lucru pe care aş vrea să îl punctez este legat de atitudinea lui Croitoru, pentru că e uşor să fii ironic şi să ai aşa declaraţie, neştiind cu adevărat ce se întâmplă şi care e starea celuilalt antrenor. Nici nu trebuia să vină în conferinţă el, pentru că nu e antrenor principal şi asta e o mare problemă şi a televiziunilor, pentru că acceptaţi să vină antrenori care nu au licenţă”, a spus Bilașco în prima fază.

Oficialul celor de la CFR Cluj avea însă să se dezlănțuie după doar câteva secunde cu o serie de afirmații pe cât de dure, pe atât de corecte la adresa lui Marius Croitoru:


„El are o licenţă B luată prin Moldova şi e trecut pe foaie ca antrenor cu portarii. Stă pe margine şi dă indicaţii ca un antrenor principal, iar nu mi se pare în regulă, pentru că sunt antrenori care au muncit, au învăţat, au plătit pentru licenţe ca să fie antrenori şi noi ne comportăm aşa cu ceilalţi antrenori. În primul rând ar trebui să îşi ia BAC-ul, să îşi ia licenţele, că nu are nici Bacalaureatul şi vine să vorbească despre Dan Petrescu şi să fie ironic, mi se pare puţin deplasat. Ar trebui să îşi vadă lungul nasului. E la început şi ar trebui să arate mai mult respect faţă de un antrenor care a demonstrat", a declarat Marius Bilaşco, la Telekom Sport.