Sport

CFR Cluj a pierdut fotoliul de lider în Liga 1. Petrescu a refuzat să vină la interviuri

CFR Cluj a pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botoşani, iar după victoria celor de la Astra Giurgiu cu 1-0 în faţa Universităţii Craiova a pierdut şefia clasamentului.

CFR Cluj nu a mai câştigat un meci în deplasare în campionat din luna august, iar acest lucru a făcut ca trupa pregătită de Dan Petrescu să cedeze primul loc în clasament.

Ardelenii au făcut un meci slab în deplasarea de la Botoşani şi au cedat trei puncte extrem de importante în economia clasamentului final. Petrescu a fost extrem de supărat după meci şi nu a participat la interviurile de la final de meci. Tehnicianul campioanei l-a trimis pe Alin Minteuan să vorbească după eşecul de la Botoşani.


"Au avut două şuturi pe poartă, două goluri, eficienţă maximă pentru ei. Din păcate, noi ne-am creat câteva situaţii, am avut oportunităţi, singur cu portarul, n-am dat gol, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu e o noutate şi în seara asta am pierdut 3 puncte clar pe mâna noastră" a sous Minteuan.

Fostul jucător de la CFR Cluj a vorbit şi despre întreaga problemă legată de amânarea meciului cu FC Botoşani.


"Poate şi teama aceasta de meci, nu ştiu, probabil şi jucătorilor li s-a transmis o oarecare stare de nervozitate, de presiune şi până la urmă s-a adeverit şi nu a ieşit bine. Ne doream să câştigăm sau cel puţin să nu pierdem acest meci, pentru că urmează un meci extrem de greu, în Europa League şi aveam nevoie de un moral foarte bun. Asta e, încercăm să ne gândim din acest moment la meciul de joi şi sperăm să obţinem o calificare în primăvară" a adăugat secundul lui Petrescu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter