Sport

Măsură disperată luată de CFR Cluj pentru a umple stadionul cu Celtic! Elevii vor intra gratis, dar cu o condiție

Oficialii celor de la CFR Cluj au sperat că vor da lovitura în meciurile din Europa League, dar s-au trezit cu stadionul pe jumătate plin după ce biletul minim a costat 85 de lei.

CFR Cluj a anunţat că va acorda acces gratuit elevilor la meciul cu Celtic Glasgow, care va avea loc joi, 12 decembrie, de la ora 19:55, în ultima rundă a grupei E din Europa League. Trupa din Gruia încearcă astfel să umple stadionul după ce la meciurile cu Lazio și Rennes în tribune s-au aflat aproximatib 8.000 de fani la fiecare meci.

CFR Cluj a precizat că accesul gratuit se va acorda doar grupurilor formate din cel puţin cinci elevi. Aceştia trebuie să aibă un singur însoţitor prezent la meci. Înscrierile se vor încheia la data de 11 decembrie, cu o zi înaintea meciului cu Celtic.


Partida  CFR Cluj - Celtic se va disputa joi, 12 decembrie, de la ora 19:55 și este decisivă pentru calificarea mai departe. În cazul unei remize sau a unei victorii în acest joc, campioana României îşi va asigura calificarea în şaisprezecimile competiţiei. Trupa pregătită de Dan Petrescu se poate califica și cu o înfrângere, dar are nevoie ca Lazio să nu o bată pe Rennes.

abonare newsletter