Sport

Gest de normalitate! Remus Câmpeanu, mutat de Universitatea Cluj într-un apartament modern

Remus Câmpeanu, fostul mare jucător al Universității Cluj, a primit în chirie un apartament din partea clubului.

Câmpeanu va locui în următoarea perioadă pe strada Hameiului din Mănăștur, într-un apartament modern, mult peste ceea ce avea în cartierul Irisi. Legendarul jucător a fost evacuat din fosta casă și obligat să locuiască în chirie în cartierul Iris.

Remus Câmpeanu Jr. a confirmat pentru Sportulclujean că fosta legendă a clubului trăiește în condiții decente asigurate de Universitatea Cluj.


”Apartamentul are un living spațios și un dormitor mare, e călduros. Chiria a asumat-o clubul. S-a mutat cu soția, sunt mulțumiți, bucuroși că ”U” s-a implicat și povestea s-a finalizat cu bine”, a spus istoricul Remus Câmpeanu jr, unul din cei doi fii ai fotbalistului, pentru Sportul Clujean.

Frații Constantea și Daniel Stanciu, noul manager de la Universitatea Cluj, au fost cei care au rezolvat situația dificilă prin care trece fosta legendă a clubului.


Născut și crescut la Cluj-Napoca, fostul fundaș stânga a fost ”U”-ist de mic copil, dezvăluind într-un interviu mai vechi că mergea la stadion la meciurile echipei cu frații săi mai mari. Ulterior, întreaga carieră și-a dedicat-o clubului studențesc, cu care a ridicat deasupra capului o Cupă a României în 1965 – singurul trofeu major din palmaresul clubului – într-o finală de vis cu Dinamo Pitești, 2-1, în care Câmpeanu a și marcat un gol esențial. După ce a agățat ghetele în cui, fostul fotbalist a devenit președintele Universității Cluj, fiind într-o vreme președintele consiliului de administrație iar mai apoi președintele de onoare al clubului.

Citește și: Atunci când modestia întâlnește aroganța. „E Remus Câmpeanu, mă, o legendă!” – „Așa, și?”
 

abonare newsletter