Sport

Vine Moșul la orientare, hai și tu!

Pe măsură ce vremea se întoarce spre iarnă, seria de toamnă a orientării sportive clujene se va încheia.

Seria a început cu competiția Cluj West Open și a continuat cu evenimentul de popularizare a acestui sport printre sporturile montane, în cadrul Făget Tour, la care au luat parte în jur de 50 de copii. La sfârșitul lunii noiembrie a avut loc antrenamentul cu sistem informatic de cronometrare Cupa Vinci, iar sâmbată, 7 decembrie, urmează Cupa Moșului – Ediția 2019.

PROGRAMUL CONCURSULUI


Sâmbătă,  7 decembrie

- între orele 10.00-10.30 se face validarea concurenților
- ora 11.00 se va da primul start
- ora 13..30 va avea loc festivitatea de premiere


DATE TEHNICE

Sunt proiectate trasee cu dificultatea adaptate la vârsta și gradul de pregătire al concurenților, lungimea lor fiind cuprinse între 1,8 km și 4,7 km, traseele fetelor și a băieților de 10 ani vor fi marcate pe teren.
Concursul va avea loc pe harta ”Făget-Dumbrava”.


De această dată, Moșul va sosi în echipament de alergare, cu harta și busola în mână la intrarea în Valea Gârbăului, centrul de concurs fiind în incinta restaurantului Pensiunea Roata Făget.

Înscrierile la concurs se pot face conform invitației organizatorilor Asociația Pro Orientare până în seara zilei de miercuri, 04.12.2019, iar înscrieri întârziate vor putea fi acceptate doar pe locurile rămase libere.
Pe lângă traseul marcat pentru copiii până la zece ani, desigur, vor fi trasee diferite pentru toate grupele de vârstă.


Ca și până acum, la premiere, Moșul va aduce dulciuri în pantofii de alergare ai copiilor și câștigătorilor.

Cei interesați pot afla mai multe detalii despre condițiile de participare, pe adresa de web www.orienteering.ro sau http://www.orienteering.ro/download/Inv_Mosului_2019.pdf. Vă așteptăm cu drag!


 

 

abonare newsletter