Sport

Petrescu se plânge din nou de program: „Nu știu de ce la noi nu se pot amâna meciuri”

CFR Cluj va juca miercuri împotriva lui Sepsi OSK în etapa a 19-a din Liga 1, dar principala grijă a lui Dan Petrescu este amânarea meciului cu FC Botoșani.

Dan Petrescu a cerut cu insistență amânarea meciului din weekend cu FC Botoșani, dar acest lucru nu se poate face fără acordul celor două echipe implicate. Trupa botoșeneană nu dorește acest lucru, iar Petrescu și-a manifestat din nou supărarea pe această temă.

„Mi se pare logic ca singura echipă din România care mai poate aduce puncte în cupele europene să aibă un tratament similar cu echipe din Scoţia, Olanda, Serbia sau Cipru. Conducătorii mei au făcut demersul de a amâna meciul cu FC Botoşani, dar se pare că cei de acolo nu sunt de acord. Cred că Liga ar fi trebui să amâne acest meci. Vă daţi seama cu patru zile înainte de meciul cu Celtic vom juca pe zăpadă la Botoşani.”, a declarat Dan Petrescu.


Antrenorul campioanei României este de părere că parcursul din Europa League și Champions League a încurcat teribil CFR Cluj în campionat:

„Clasamentul a fost mereu strâns de la început. Toate echipele pierd puncte. Campionatul este foarte echilibrat, dar dacă noi nu jucam în cupele europene am fi avut cu zece puncte în plus. Dacă nu aveam un astfel de program infernal, cred că eram lideri detaşati. Nu am pierdut niciodată trei meciuri până în pauza de iarnă. În alţi ani pierdeam atâtea în tot sezonul.”, a mai spus Petrescu


„Bursucul” a fost mulțumit de punctul obținut de CFR Cluj pe terenul celor de la FC Hermannstadt în etapa precedentă.

„Nu venim după un semi-eşec. Când nu pierd sunt tot mereu mulţumit. Înfrângerea de la Roma a fost una normală, dar la Sibiu am fost mulţumit. Dacă nu câştigăm cu Sepsi sunt nemulţumit, dar vedeţi şi voi cum e programul. Abia am ajuns la Cluj şi jucăm din nou. Suntem favoriţi doar pe hârtie, dar în teren va fi echilibrat. În primele şapte deplasări nu au pierdut niciun meci, iar în meciurile cu FCSB şi Viitorul ştiţi cum au pierdut meciurile respective. E un meci de 50-50%. Dacă jucam duminică eram favoriţi, dar aşa plecăm de la egalitate.”, a adăugat tehnicianul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter