Sport

Pașcanu, out ? Tânărul fundaș de la CFR Cluj ar putea fi salvat de Becali

Alexandru Pașcanu a fost în prim plan în partida FC Hermannstadt - CFR Cluj 1-1, după ce a comis o lovitură de la 11 metri.

Tânărul fundaș al celor de la CFR Cluj a fost luat la ochi de Dan Petrescu după jocul modest de la Sibiu, iar șansele lui să continue în Gruia sunt destul de mici.

„La acea fază s-a văzut lipsa de experiență a lui Pașcanu. El nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu la CFR Cluj” a spus Petrescu după joc.


Gigi Becali, omul care l-a dorit pe Pașcanu încă din vară a vorbit despre problemele pe care le are internaționalul de tineret la trupa din Gruia:

„Asta este viața! Nu prea îmi mai place mie să vorbesc de jucătorii lui CFR, dar Pașcanu să fie sănătos. El a avut șansa să vină la mine, dar a ales să semneze cu CFR. Ce să îi fac eu acum? Trebuia să se gândească de o sută de ori până să aleagă la cine se duce. Lumea știe că Dan Petrescu se bazează la orice echipă pe unde antrenează mai mult pe jucătorii cu experiență. Eu îi dădeam lui Pașcanu și un contract mult mai bun față de cât ia acum la Cluj, dar acum ce să îi mai fac? Așa a avut el atunci sentimente față de CFR și cu asta basta. La mine Cristea este numărul 1 în apărare”, a declarat Gigi Becali.


Pașcanu a prins două partide la CFR în sezonul 2019/2020 și are în total  106 minute în tricoul campioanei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter