Sport

Dan Petrescu, nervos pe programul stabilit de LPF. „Bursucul” și-a făcut praf un jucător

Dan Petrescu a fost un car de nervi după remiza, 1-1, împotrica celor de la FC Hermannstadt în etapa 18 din Liga 1.

Antrenoru celor de la CFR Cluj a fost extrem de supărat după ce l-a pierdut pe Kevin Boli pentru următoarele luni, iar Alexandru Pașcanu a greșit decisiv la golul marcat de formația sibiană. Petrescu nu l-a iertat pe tânărul fundaș român și a transmis un mesaj ferm către Liga Profesionistă de Fotbal pentru amânarea unui meci înainte de jocul cu Celtic.

„Am dominat partida de la un capăt la celălalt și Hermannstadt nu ne-ar fi egalat dacă nu era acel henț. Ne-am făcut singuri probleme în acest meci. Se vede că jucăm o dată la 3 zile. L-am pierdut pe Boli, cred că nu va mai juca până la finalul sezonului.


Dacă nu erau cupele europene, aveam cel puțin 10 puncte în plus. Noi jucăm mai bine în repriza a doua. Nu eram supărat dacă se termina 0-0. Pentru mine, 0-0 înseamnă că nu am făcut greșeli. La acea fază s-a văzut lipsa de experiență a lui Pașcanu. El nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!

E foarte important să reușim să amânăm unul dintre cele două meciuri rămase în Liga 1. Dacă se vrea să apărăm România, trebuie să fim înțeleși! Orice echipă din Europa își amână meciuri”, a declarat Petrescu.


CFR Cluj va juca un meci decisiv pe 12 decembrie împotriva celor de Celtic Glasgow, dar înainte de acest joc echipa va disputa două partide cu Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani pe patru și opt decembrie.

Etichete: liga 1 lpf dan petrescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter