Sport

"U" Cluj scoate doar un egal cu Reşita! Jucătorii lui Falub s-au chinuit din nou pe Cluj Arena

Universitatea Cluj a remizat, 1-1, împotriva celor de la CSM Reşita, în prima etapă din returul Ligii a 2-a de fotbal din România.

Echipa antrenată de Adrian Falub a devenit o obişnuită a egalurilor şi ajuns la 9 astfel rezultate, iar situaţia în clasament nu este deloc cea aşteptată de suporteri.

Clujenii au fost conduşi încă din minutul 20 al jocului cu CSM Reşita după ce Daniel Ene a pătruns printre jucătorii de la Unviersitatea Cluj şi a reluat puternic cu capul din 7 metri, Dur-Bozoancă respinge în faţă, chiar la Ene, care a reluat de această dată cu piciorul din 3 metri în plasă.


La fel ca în cele mai multe dintre meciurile disputate pe Cluj Arena, Universitatea a fost obligată să alerge din nou după egalare şi o posibilă victorie, precum în jocul cu Chiajna.

Victor Dican avea să restabilească egalitatea în minutul 64 la o fază fixă în care s-a demarcat excelent şi a finalizat cu tibia în urma unui corner.


Universitatea Cluj a forţat până la final, dar fără succes şi după punctul obţinut cu Reşita este pe locul 12 în clasament.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes (Taub 46') - Andre Ceitil (Guedj 46'), Dican, Rafa Miranda - Al. Pop, Gavra (cpt.), Nic. Pîrvulescu (Vl. Mihalcea 80')
Rezerve neutilizate: Gorcea - Kay, R. Takacs, Burghele
Antrenor: Adrian Falub


►CSM Reşiţa: Horvat - L. Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu - Danci, C. Cristea - Săulescu (Breşneni 84'), Velici (Poiană 69'), Dat (Gab. Răducan 74') - D. Ene
Rezerve neutilizate: Zimmerman - Vlădia, Alin Lazăr, Cioablă
Antrenor: Dorinel Munteanu

Etichete: cluj arena u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter